söndag 6 februari 2011




http://open.spotify.com/track/28eFnRAGGWKrtIocgUlQuF

Mörkret av gränderna döljer mycket, vilket man borde vara glad för. Det som händer där borde ingen behöva se, höra eller vara med om. Hur hemsk du än är som person. de områden du borde hålla dig borta ifrån är framförallt syd om det gamla stadshuset. Territorierna runt där tillhör gänget som kallar sig för ''Los santos'' En brutal skala människor som bildades straxt efter jag fyllde tolv. Enklaste sättet att känna igen dem på är det röda tygstycket de har knutit fast någonstans på kroppen. Oftast på områden som armarna, benen eller pannan. De är inte speciellt pratglada och de är sådana som agerar först, frågar sen.

Rosengården är trevligt ställe, men det är inte ofta jag går dit längre. En okänd kvinna har börjat dra sig dit, jag tror nästan hon bord där. hon må vara vacker men det är något som inte riktigt stämmer med henne. hennes vita hår och något fruktansvärt gula ögon. Rörelserna hon gör är så annorlunda sätt, påminner väldigt mycket om en dansös, rinnande vatten eller vinden i löven om höst. Obehagligt lugn av sig, även fast hon bor i detta område. Dessutom så vårdar hon både de döda och döende rosorna och kallar dem för hennes barn. Jag kallar henne för Viduae.





Såklart I sådan här stad så händer olyckor. folk förblöder, blir skjutna, skurna eller nedslagna. Då ingen har råd att åka uppåt i denna stad och betala för riktig sjukvård så utvecklades snabbt en liten grupp av människor som hjälpte sårade i utbytande av föremål eller tjänster. Svartmarknad för medicinering och vård. En grupp som går under namnet korpen. Jag förmodar att namnet är taget från 1700 - talets italienska doktorer, så kallade pest doktorer. De bar alltid en lång kappa som var doppad i stearin samt en gasmask formad som en fågelnäbb. Dessa må vara i dagens situation. Men de använder fortfarande med fågelmasker. Däremot så är det nog för användning som immunitet. Ingen går på de som kan rädd liv. Det obehagliga är att alla är oroliga för dem. Om de inte får en tillräckligt bra belöning så kommer de ge dig död istället för ett botemedel.

Jag själv lever i den norra delen av slummen. den riktat mot havet. Ett mörkt hav, som enkelt sväljer dig om du ramlar i. Mitt hem är ett gammalt rutinerat hotell, ett billigt skit hus.''The way to Aeinns'' Namnet säger det mesta. Då inte vara mycket, men det duger. Glöm inte om du bor här, skaffa lås, i mängder! och ha ditt område kamouflerat. Iglar kommer annars finna ditt område och ta allt du håller kärt. ''Iglar'' är helt enkelt skattjägare, folk som hittar människors områden, bryter sig in och mördar tyst om det är någon där. Eller så tar dem allt du äger som sagt. En till regel, Rör dig alltid! stå aldrig still i den här staden. annars överlever du inte mer än en vecka.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar